Un batut d´emocions

Nora Rodríguez

Nora Rodríguez es filòloga, pedagoga i autora de nombrosos llibres dirigits a un público juvenil i adolescent, entre a els quals destaca Guerra a les aules, Temes d'avui (2004), que va Assolir una gran repercussió perque va ser dels primers a abordar la problemàtica de l'Assetjament escolar, matèria que Segueix desenvolupant en projectes socials, xerrades i publicacions. És l'autora dels textos de Guia genial per una noia com tu i Un batut d'emocions.

Raquel Gu

Raquel Gu és filòloga i traductora, però dibuixa des que pot aguantar un llapis i és el que més li agrada fer. Va treballar com a editora per a l’editorial Salvat fins al 2008 i des de llavors és una reconeguda il·lustradora, humorista gràfica, i col·labora amb diferents mitjans de premsa i televisió. És també autora de llibres de novel·la gràfica per a adults i de literatura infantil i ha col·laborat en moltes altres obres, com ara els tres llibres de la sèrie NoiaGenial,NoiGenial i Menuari.

Segon llibre de la sèrie Noia Genial
per les noies de 8 a 12 anys

Segur que hi ha moments que passes de riure a plorar en qüestió de segons, t'irrites, crides i inclús perds el control sense saber molt bé per què, però... No et preocupis! Amb aquests pràctics consells aprendràs a controlar els teus pensaments i emocions.

Un batut d'emocions tracta sobre el procés fascinant de descobriment de la identitat, ensenya a reconèixer, comprendre i controlar les emocions i els sentiments, així com a enfrontar-se a la presa de decisions i la forma de relacionar-se amb els altres. Amb un llenguatge clar, un to proper i sobretot, una visió molt positiva.

Un batut d'emocions és un llibre rigorós, pràctic, valent, amè i amb moltes dosis d'humor que els ajudarà a afrontar amb serenitat i naturalitat aquesta etapa.

  • Títol: Un batut d´emocions
  • Autor: Nora Rodríguez
  • Il·lustrador: Raquel Gu
  • Col·lecció: Chic@Genial
  • PVP: 17,95 €
  • Format: 15,5 x 23 cm
  • Pàgines: 144
  • ISBN: 9788468272931
  • Descobreix on comprar-ho!

D'ell s'ha dit...

Creo que es una herramienta genial para la educación emocional?

CON SENTIDOS

Es un libro que me ha parecido imprescindible en las bibliotecas de las niñas que estén a punto o se encuentren en la pubertad. Nos aporta ideas, recursos prácticos y conocimientos que siempre resultan buenas herramientas para adentrarse en el mundo de las propias emociones.

MIS CHICOS Y YO

Una especie de montaña rusa parece que transporta tus emociones y sentimientos descontrolados mientras tu cuerpo cambia. ¡Es normal! Con este útil y divertido batido será más fácil y sentarás las bases de tu salud física y mental durante la etapa adulta

LAS LECTURAS DE GUILLERMO

Tambe et pot interessar

Quin bon rotllo fer-se gran! Iguals però diferents Connectats sense apagar el cervell