Iguals però diferents

Raquel Gu

Raquel Gu és filòloga i traductora, però dibuixa des que pot aguantar un llapis i és el que més li agrada fer. Va treballar com a editora per a l’editorial Salvat fins al 2008 i des de llavors és una reconeguda il·lustradora, humorista gràfica, i col·labora amb diferents mitjans de premsa i televisió. És també autora de llibres de novel·la gràfica per a adults i de literatura infantil i ha col·laborat en moltes altres obres, com ara els tres llibres de la sèrie NoiaGenial,NoiGenial i Menuari.

Laura Morán

Laura Morán, psicòloga per vocació i sexologa i terapeuta familiar i de parella per convicció. Després de graduar-se a la Universidad de Deusto, es va traslladar a Madrid per cursar un màster en Terapia Familiar i de Pareja a la Universidad Pontificia de Comillas. Ferm defensora del “más vale informar y formar que curar”, organitza charlas i talleres, escriu llibres i col·labora en actes i programes de divulgació com Naukas, Desgranando Ciencia o Órbita Laika, de RTVE. És l'autora dels textos del nostre llibre de la sèrie Chic@genial, Iguals però diferents.

Quart llibre de la sèrie NoiaGenial
per als nois i noies a partir de 12 anys. L' aventura de creixer amb la familia, els amics i a l'amor.

Els éssers humans tenim una inintel·ligència social única, que ens caracteritza com a espècie, capaç d’identificar les necessitats dels altres i també de reconèixer que aquestes necessitats poden no ser les mateixes que les nostres.

I d’això va aquest llibre, de la nostra capacitat per relacionar-nos amb l’altra gent, de com desenvolupar aquesta capacitat i de tot el que això comporta... Un magnífic tutorial que explica als preadolescents com viure i, de vegades, sobreviure a la convivència familiar, que és el primer grup social a què pertanyem. També com triar, mantenir i fins i tot perdre amics, perquè l’amistat no ha de ser perfecta però sí saludable. I com afrontar l’amor de parella i les relacions afectivosexuals, amb responsabilitat i sense por.

Iguals però diferents és un llibre rigorós, amè i amb bones dosis d’humor per fer front a un dels grans reptes d’aquesta etapa: obrir-se al món i a una varietat de relacions molt gran.

  • Títol: Iguals però diferents
  • Autor: Laura Morán
  • Il·lustrador: Raquel Gu
  • Traducció: Diana Novell
  • Col·lecció: Chic@Genial
  • PVP: 19,95 €
  • Format: 15,5 x 23 cm
  • Pàgines: 224
  • ISBN: 9788418246340
  • Descobreix on comprar-ho!

D'ell s'ha dit...

“Una sèrie educativament impecable i útil que enganxarà els preadolescents, perquè els parla del que els interessa, en un llenguatge atractiu”

JOSÉ ANTONIO MARINA (filòsof, escriptor i fundador de la Universitat de Pares)

"Una inspiradora col·lecció amb què els preadolecents es poden identificar. Una eina magnífica per ajudar-los a entendre el que els passa"

MARÍA LUISA FERRERÓS (psicòloga infantil i escriptora).

Tambe et pot interessar

Connectats sense apagar el cervell Quin bon rotllo fer-se gran! Millor diversos