Quin bon rotllo fer-se gran!

Matías Néspolo

Matías Nespolo es periodista i escriptor. Ha publicat poesia, novel·la i contes infantils. Ha estat traduït a l'anglès, francès, italià i neerlandès. El 2010 la revista Granta el va incloure com un dels millors narradors joves en espanyol. Ha estat periodista cultural d'El Mundo i El Periódico de Catalunya i en l'actualitat escriu a La Nació (Argentina). És l'autor dels textos de Quin bon rotllo fer-se gran!

Raquel Gu

Raquel Gu és filòloga i traductora, però dibuixa des que pot aguantar un llapis i és el que més li agrada fer. Va treballar com a editora per a l’editorial Salvat fins al 2008 i des de llavors és una reconeguda il·lustradora, humorista gràfica, i col·labora amb diferents mitjans de premsa i televisió. És també autora de llibres de novel·la gràfica per a adults i de literatura infantil i ha col·laborat en moltes altres obres, com ara els tres llibres de la sèrie NoiaGenial,NoiGenial i Menuari.

Tercer llibre de la sèrie Noia Genial
per els nois de 10 a 14 anys

Que li passa a la meva veu? I al meu cos? M'he de afeitar ja? Et sorgeixen un munt de preguntes i inseguretats, estàs una mica perdut, i, a vegades, et poses com una moto... Veritat?

Totes les respostes a aquestes preguntes i algunes claus, les trobaràs en aquest llibre, que t'ajudarà a conèixer millor el teu cos i tots els teus canvis físics, així com a identificar i a gestionar les teves emocions i a descobrir al que t'expliquen de tu mateix.

Quin bon rotllo fer-se gran!, és magnífic tutorial que explica tot el procés de desenvolupament corporal, la seva cura i higiene, i ensenya a reconèixer i gestionar les emocions i els sentiments, així com a enfrontar la presa de decisions, el descobriment de la identitat i la forma de relacionar-se amb els altres.

Quin bon rotllo fer-se gran!, és un llibre rigorós, pràctic, valent, i amè. Un tutorial perfecte per sortir victoriós d'aquesta etapa amb una bona dosi d'humor.

  • Títol: Quin bon rotllo fer-se gran!
  • Autor: Matías Néspolo,
  • Il·lustrador: Raquel Gu
  • Col·lecció: Chic@Genial
  • PVP: 19,95 €
  • Format: 15,5 x 23 cm
  • Pàgines: 168
  • ISBN: 9788418246326

D'ell s'ha dit...

Guía con un tono muy desenfadado en la que se repasan los cambios fundamentales de los chicos durante la pubertad. Consejos y recomendaciones en una obra que les habla directamente, con un lenguaje directo, adaptado a la edad objetivo del libro, pero que mantiene un rigor científico y una serie de consejos razonados y sin un tono dogmático o adoctrinador. Puede ser utilizada en centros escolares como lectura de apoyo, o como regalo para un adolescente que esté atravesando la pubertad con dudas o inquietudes. Interesante para “recetar” también desde consultas de medicina y enfermería pediátricas desde Atención Primaria.

MEDICINA GRÁFICA

Tambe et pot interessar

Un batut d´emocions Connectats sense apagar el cervell Millor diversos