Guia genial per a una noia com tu

Nora Rodríguez

Nora Rodríguez es filòloga, pedagoga i autora de nombrosos llibres dirigits a un público juvenil i adolescent, entre a els quals destaca Guerra a les aules, Temes d'avui (2004), que va Assolir una gran repercussió perque va ser dels primers a abordar la problemàtica de l'Assetjament escolar, matèria que Segueix desenvolupant en projectes socials, xerrades i publicacions. És l'autora dels textos de Guia genial per una noia com tu i Un batut d'emocions.

Raquel Gu

Raquel Gu és filòloga i traductora, però dibuixa des que pot aguantar un llapis i és el que més li agrada fer. Va treballar com a editora per a l’editorial Salvat fins al 2008 i des de llavors és una reconeguda il·lustradora, humorista gràfica, i col·labora amb diferents mitjans de premsa i televisió. És també autora de llibres de novel·la gràfica per a adults i de literatura infantil i ha col·laborat en moltes altres obres, com ara els tres llibres de la sèrie NoiaGenial,NoiGenial i Menuari.

Primer llibre de la sèrie Noia Genial
per les noies de 8 a 12 anys

¿Pèls? ¿Grans? El teu cos creix a la babalà i no saps molt bé que t'està passant?

Ànim! Aquesta guia t'ajuda a entendre els teus canvis, a conèixer el teu cos i et dona consells senzills i pràctics per cuidar-te en el teu dia a dia.

Guia Genial per una noia com tu va narrant cadascun dels canvis que experimenten les noies amb un llenguatge clar, però també, comprensiblement científic, amb un to proper, com de germana gran, i sobretot, amb una visió molt positiva.

Guia Genial per una noia com tu, és un llibre rigorós, pràctic, valent i amè, que els ajudarà a afrontar amb serenitat i naturalitat aquesta etapa de creixement.

  • Títol: Guia genial per a una noia com tu
  • Autor: Nora Rodríguez
  • Il·lustrador: Raquel Gu
  • Col·lecció: Chic@Genial
  • PVP: 19,95 €
  • Format: 15,5 x 23 cm
  • Pàgines: 144
  • ISBN: 9788418246289

D'ell s'ha dit...

Otras personas pasaron por lo mismo que tú y decidieron unirse para escribir, ilustrar, editar y hacerte llegar este ejemplar. ¿Mi consejo? Échale un vistazo en tu librería de confianza, por dentro es tan colorido y atractivo que cuando lo veas querrás leerlo entero ¡hazme caso!

DIARIO DE UNA CHICKA LIT

Sinceramente, creo que libros como “Guía Genial para una Chica Como Tú” y “Un batido de emociones” brindan una oportunidad sin parangón para pasar momentos inolvidables entre madre e hija, sacando a la luz temas que, a lo mejor, no hemos tenido aún la oportunidad de hablar o no sabemos cómo explicar bien, pero con estas guías te aseguro que es mucho más fácil…

PLANETA MAMY

Tambe et pot interessar

Quin bon rotllo fer-se gran! Millor diversos Un batut d´emocions